Se începe căutarea
Site Primaria Municipiului Alba Iulia
Primaria Alba-Iulia
E-FUNCŢIONAR
Cautare Google
Taxe şi Impozite
In sectiunea de mai jos aveti acces la informatii diverse cu privire la taxele si impozitele locale si la modalitatiile de plata
Informaţii generale cu privire la sistemul electronic:
Sistemul este pus la dispoziţia cetăţenilor de către Primăria Municipiului Alba Iulia, cu scopul de a furniza informaţii referitoare la taxele şi impozitele locale, de a oferi acces la informaţiile şi obligaţiile de plată personale şi de a facilita plata acestora.

Pentru a avea acces la informaţiile şi obligaţiile de plată personale, e necesar să aveţi un cont de utilizator în portalul primăriei. Pentru a obţine un cont de utilizator, selectaţi una din opţiunile următoare: Persoane Fizice / Persoane Juridice.

Accesul la informaţiile personale privind taxele şi impozitele locale este oferit prin opţiunea Proprietăţi. Accesul la informaţiile privind obligaţiile de plată personale este oferit prin opţiunea Sume datorate.

Conectarea la sistemul electronic se face utilizându-se protocolul HTTPS (HyperText Transfer Protocol/Secure), protocol de comunicaţie destinat transferului de informaţie criptată prin intermediul WWW (World Wide Web). În caz de expunere a elementelor de identificare şi autentificare în sistem, utilizatorul în cauză va solicita schimbarea parolei folosind opţiunea „Schimbare parolă” din secţiunea „Administrare”.